we believe that pleasure is a human right. En av mina mest älskade böcker är "Flamingo Estate - Fridays from the garden". Ägaren och filantropen Richard Christiansen driver Flamingo Estate: en andlöst vacker kalifornisk gård med enorm passion. Med regenerativt jordbruk (det betyder att man plöjer jorden så lite som möjligt och håller fälten gröna under så stor del av året som det går) , så handlar det om slow living och att njuta av livet genom att ta del av vad naturen har att erbjuda. Boken är fylld med 150 recept som är uppdelade efter årstiderna, och jag som allra helst lagar mat efter säsong fullkomligt älskar recepten i den här boken. Recepten är enkla, snabba och moderna. Fotografierna i boken är så vackra, och det är förutom bilder på recepten även foton från trädgården, dukning och inredning. in a world that profits from our numbness, it is a radical act to wake up one´s senses Nervous System Elixir ingredients:1 cup non-dairy milk2 Tbsp coconut cream1 tbsp honey 1/2 ground cinnamon 1/8 tsp ground nutmeg1/8 ground turmeric1 tsp powdered reishi1 tsp powdered ashwaganda1 serving collagen powder By Chef Ella Murphy To champion the slow dive, the deep breath, the bee asleep in the mallow, the drizzle of olive oil on a soft-boiled egg. Ni kan följa Flamingo Estate på instagram här @flamingo_estatexx Emelie* all photos in this post are my own, photographed out of the book Flamingo Estate - Friday´s from the Garden *